Highway to hell

 

hiller.jpg

 

A szocialista politikus pokolra juttatná az Orbán-kormányt. Ez azért vicces.

 

Hiller István a pártja által éppen egy hete szervezett sajtóbeszélgetésen a tankötelezettség korhatárának leszállításáról szólva úgy fogalmazott, ez ördögtől való, és "pokolra is fog jutni", aki megcsinálta – írta a hvg.hu. Most ne menjünk részletekbe a különböző európai országok vezetőinek sorsát illetően, Európában ugyanis a 16 év szinte általános a tankötelezettség felső korhatára esetében.
Azért ez egy nem várt mértékű klerikális fordulat a nemrég saját pártja által háttérbe küldött, de most valamilyen oknál fogva újra csatasorba állított szocialista politikus részéről. Hiller egészen sajátosan értelmezi a balliberálisok által egyébként fetisizált állam és egyház elválasztását. 2005-ben még úgy látta: Magyarországon a nagyon nagy többség vallja és akarja, hogy látszódjék állam és egyház világos szétválasztása.
Kerdemként csatlakozunk utóbbi véleményhez. Úgy véljük, a végső ítélet Istennél és nem szocialista politikusoknál van. Hiller ex-kultuszminiszternek pedig talán érdekes lenne egyeztetni pártelnökével egy új, az ellenfél démonizálását szó szerint is gyakorló szoci politikai kultúra építéséről.  Mesterházy ugyanis új politikai kultúrát szeretne.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása