No komment

Címkék: hvg.hu Heti Hetes Vadai Holokauszt Ceglédi Republikon

2 (1).jpg

Ceglédi Zoltán a Republikon Intézet  tanácsadója, a hvg.hu publicistája a Fideszben dolgozó képviselőnőket kápókhoz hasonlította a Heti Hetes vasárnapi adásában:

„A kormányban egy, illetve két hölgy van, Hoffmann Rózsa és a fejlesztési miniszter asszony (Hoffmann Rózsa államtitkár nem tagja a kormánynak), Németh Lászlóné. A Fidesz-frakcióban valóban van több hölgy. És ahogy az elhangzott, ők a büntetéssel értettek egyet. És akkor mondok én is valami sértőt rájuk, mert ezek szerint velük azt lehet csinálni, amit akarunk. Ha megnézzük a Holokauszt történetét, akkor az egyik nagyon fontos szereplő, mozgatórugó, az úgynevezett kápó intézménye volt. Ami arról szólt, hogy önkebeléből a bevagonírozott tömegnek kiválasztottak lélektelen embereket, olyanokat, akiket úgymond könnyű volt megvenni, és ezeknek volt a dolga az, hogy a többi zsidót azt elnyomják, szervezzék ott a munkát – előmunkásoknak is hívták őket. És ők azt gondolták, hogy ezért, hogy ideiglenesen ők több ételt kapnak a koncentrációs táborban, vagy mondjuk az ablak mellé kerülnek a bevagonírozás során, ezért ők túl fogják élni. Az a szomorú hírem, hogy a közösség sem fogadta el őket, és ők voltak az elsők, amikor kevés élelem volt, hogy nekik nem adtak. Ezeknek a nőknek, akik most egyetértettek ezzel a büntetéssel, ha egy olyan borzalmas sorsuk lesz, hogy lesz egy férjük, aki veri őket, ők már nem mehetnek a nyilvánosság elé azzal, hogy segítsenek, mert pont ők segítettek azoknak, akik ezeket eltussolják.” 

No komment.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kandeláber 2013.11.19. 10:43:24

Ez a fazon egy egykori szdsz-tanácsadó, aki most már a Heti Hetesig süllyedt.
Mi várható tőle?

Donjon 2013.11.19. 10:56:53

A HVG mióta hiteles sajtótermék?

Ceglédi Zoltán (Republikon) 2013.11.19. 15:13:27

Bárhogy keresem, nem találom a kiváló Kerdem blog azon bejegyzését, amiben arról ír, hogy (idézve a Facebookon írt kísérő szöveget) Balogh Józsefnek "sikerült a legmélyebbre süllyedni" azzal, hogy élettársa fejét ököllel ütlegelte, majd a fejét a korlátba verte.
Erről nem írt a Kerdem, ez neki rendben van. Rajtam háborodott fel. Ez is egy értékválasztás, nyilván ezért sem vagyok kereszténydemokrata. Nem gondolom, hogy szó nélkül lehet hagyni, ha valaki félájultra veri az élettársát. A Kerdem szerint meg ez szót sem érdemelt.

LisztFerihegy 2013.11.19. 16:21:45

@Ceglédi Zoltán (Republikon): Az Önnél milliószor kiválóbb Kerdem blogjában elhangzott rövid, tömör, ám mindent elmondó kritikáját az Ön hozzászólásáról - No komment - annyira nem tudja elviselni, és megcáfolni, hogy maga már csak terelni tud, nem pedig érdemi választ adni a kritikára. Ez ismét no komment.

Spitzenhoffen Fanni 2013.11.19. 17:25:14

Ceglédi Zoltánnak teljes mértékben igaza van.

papaAndy 2013.11.19. 17:47:57

Mára már oda jutottam, hogy ha a "holokauszt" szót látom leírva, már nem érdekel a cikk, az ember, a történet. Még a csapból is ez folyik évek óta, no meg a dédunokák perelése. Régebben kimondottan bírtam a zsidó származású kollégáim, ma már elkerülöm sokukat, kivéve azokat, akikről tudom, hogy ők is szégyellik faj vagy mit tudom én milyen társaik viselkedését a magyar nemzettel szemben. Szerencsére ők is sokan vannak, ezért nem szabad általánosítani, de az állandón ajvékóló megélhetési zsidókat megvetem és kizárom az életemből.

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2013.11.19. 19:09:18

@Ceglédi Zoltán (Republikon):
Nem kívánjátok átvenni esetleg a Kerdem blog szerkesztését? Zseniális posztötleteitek vannak. Mi meg akkor felolvastatjuk Jáskóval, hogy Demszky Gáborról mi hírlik, aztán megnézzük, mi vicceset reagáltok rá a többi humornagyágyúval. Mivel 14 év alatt nem volt ilyen kis színes nálatok, ezért elviekben ti is egyetértetek a nőveréssel.

Ceglédi Zoltán (Republikon) 2013.11.20. 11:03:23

@Kuruc ezredes: Érdemes lenne előbb minimálisan tájékozódni, aztán kritizálni. Természetesen nem "az elmúlt 14év alatt", de az elmúlt két hónapban is volt nálunk a nőverésről és hímsovinizmusról szóló bejegyzés, én magam írtam:
republikon.blog.hu/2013/09/11/fideszes_ferfipolitikusok

Természetesen politikai pletykákról és tudatosan terjesztett rágalmakról nem írunk, ezért nem szerepel nálunk egy-egy fideszes politikusról terjesztett, de soha meg nem erősített nőverő sztori sem. Balogh viszont bevallotta, neki talán elhiszed, hogy igen, ököllel ütlegelte az élettársa arcát, majd beleverte a fejét a korlátba. Ezért is kérem, hogy linkeld be a kereszténydemokrata blog írását arról, hogy ők mit gondolnak a nőverő politikusról.

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2013.11.20. 22:28:29

@Ceglédi Zoltán (Republikon):
Hogyne, természetesen te kizárólag olyan helyeken szerepelsz rendszeresen, amelyek messzeföldön híresen a pletykák és tudatosan terjesztett rágalmak kerüléséről. :)

Ha van posztötleted, témád, illetve szeretnéd előírni a Kerdem blog szerzőinek, hogy miről írjanak, akkor javaslom vedd át a blogot. Biztos minden vágyuk, hogy a te, illetve ti igényeiteknek feleljenek meg. Viszonossági alapon meg akkor hadd szerkesszünk már mi is picit bele a Heti Hetesbe. Szeretnék népszerű lenni az újlipótvárosi kábeltévén.

Secnir 2013.11.25. 13:26:16

@Ceglédi Zoltán (Republikon):
ott a pont

@papaAndy:
"Mára már oda jutottam, hogy ha a "holokauszt" szót látom leírva, már nem érdekel a cikk, az ember, a történet."
akkor minek szólsz hozzá?

amúgy Ceglédi Zoltánhoz még pár szó:
hagyd a csudába a kerdemet. csak szítják a feszültséget, meg oltják az embert a posztokban. mihelyst hozzászólsz -érdemben-, azonnal csönd lesz, és nem válaszolnak. csak fölösleges karakterleütés és időpocsékolás.

papaAndy 2013.11.25. 14:01:45

@Kuruc ezredes: @Ceglédi Zoltán (Republikon): Ebben a cikkben sem látom mit csinált Demszky a nőkkel. Inkább csak valami fideszfóbiás írásnak tűnik.

papaAndy 2013.11.25. 14:03:30

@Secnir: "akkor minek szólsz hozzá?" - bocs hogy merészeltem :)


süti beállítások módosítása